Roger Goulart

roger

No hi ha cap història particular que no estigui marcada per la de l’entorn. Som part activa des de fa tres segles almenys de la història de la terra que ens acull, terra de cultura agrícola, de conreu de la vinya, d’elaboració de vi, més tard d’escumosos, una terra de frontera situada al Baix Llobregat termenejant amb l’Alt Penedès i l’Anoia, a l’ombra del massís imponent de Montserrat, un mite que irradia serenor, tradició, cultura.

Més enllà del que ha representat i representa Goulart en el petit microcosmos del vi escumós, la nostra història és la d’un compromís amb els que confien en nosaltres.

Entenem l’ofici d’elaborador com un intercanvi, un intercanvi amb gent propera, que segueix el nostre recorregut i reconeix de memòria el nostre cava, amb gent de cultures diferents, que se’ns han acostat per entendre el nostre cava i perquè volen compartir la festa de color i sabor de cada ampolla, amb gent que no ens coneixia i ens acaba de descobrir.

Treball de persones per al gaudi de persones, és la nostra raó de ser. I aquest intercanvi és un repte potent, que ens empeny a seguir avançant en l’exigència d’oferir un cava de qualitat, equilibrat, regular, competitiu, amb els cinc sentits posats a no decebre els vells amics i a guanyar-nos-en de nous cada dia.

www.rogergoulart.com