EL MIRADOR DE SANT JUST

El Mirador de Sant Just és un espai lúdic amb restaurant ubicat a la xemeneia de l’antiga fàbrica de ciment “Sanson”, a Sant Just Desvern, al costat de l’emblemàtic edifici Walden 7 i al costat del taller d’arquitectura de Ricardo Bofill.

Quatre espais, quatre nivells, quatre conceptes.

1. El mirador situat al pinacle de la xemeneia de la fàbrica, a 105 metres d’alçada i amb vistes panoràmiques, s’accedeix a través d’un vertiginós ascensor amb sòl i sostres transparents.

2. El restaurant Mirador de Sant Just, és un espai gastronòmic panoràmic elevat i de forma circular amb les parets envidriades està situat en un anell metàl · lic que envolta la xemeneia, on degustar una gastronomia actual, de temporada, amb productes locals, i cuidant el detall en tot moment.

3. El Music Club Walden situat en les velles sitges i en el subsòl de la fàbrica, amb gran polivalència dels seus espais, creant al seu torn diversos ambients.

4. Els jardins del restaurant El Mirador de Sant Just, són dissenyats amb una gran amplitud, a peu de xemeneia, en un entorn privat i exclusiu, emmarcat en l’antiga fàbrica i al costat del modern i emblemàtica edifici Walden 7. Ideal per a la realització dels seus banquets, tant d’empresa, com de noces.

El Restaurant el Mirador de Sant Just és una espectacular i moderna proposta per al seu esdeveniment personalitzat, sigui de caràcter particular, familiar o d’empresa.

www.elmirador.cat